Egyptisch Waarzeggen

06 - 33006023
KarinKonijn@outlook.com

Consulten en coaching

€40,- per 30 minuten
€50,- per 45 minuten
€60,- per uur

Cursus Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling is het ontdekken van je innerlijke wijsheid. Al weer meer dan tien jaar geef ik met veel plezier cursussen Intuïtieve ontwikkeling. In de cursus leer je weer te vertrouwen op je innerlijk weten. Dit doen we door middel van onder andere meditatie, psychometrie, auralezen, ontmoeting met je gids, foto lezen, magnetiseren en helderziende waarnemingen. Door ontwikkeling en bewust te worden van je intuïtie, bevorder je jouw eigen persoonlijke groei. Je wordt bewuster van jezelf, waardoor je nieuwe nieuwe situaties met meer zelfvertrouwen tegemoet treedt.


Er starten in Alkmaar weer cursussen op:

- Dinsdag 5 november 2024
Zes lessen wekelijks van 20.00 -22.00 uur
De cursus wordt gegeven in Alkmaar
Kosten €150,-
We werken in groepjes van maximaal 8 personen. Iedereen kan rekenen op een persoonlijke begeleiding. Vol is daarom ook echt vol.

Iets te vieren?

Heb je een verjaardag, feestje of personeelsuitje en wil je iets bijzonders van maken? Denk eens aan Egyptisch Waarzeggen. Ook als je bij jou thuis een onvergetelijke middag of avond voor vrienden, familie of collega`s wilt organiseren, is Egyptisch Waarzeggen een echte aanrader.
Kosten in overleg

Workshop Numerologie

Datum volgt

Welke invloed hebben de getallen op jouw leven? De geboortedatum zegt iets over je levensopdracht, je naam geeft inzicht over de mogelijkheden om je opdracht uit te voeren. Dit en nog veel meer over de getallen die met jou te maken hebben, komen in deze workshop aan bod.
Kosten €40,-

Workshop Healing

Datum volgt

Wil je ontdekken hoe je met energie kunt werken? Of heb je het gevoel dat je energie in je handen hebt, maar weet je niet hoe hiermee te werken. Op deze avond doen we een aantal oefeningen, zodat je handvatten hebt om meteen aan de slag te gaan.

Kosten €40,-

Karin Konijn

Voor vragen over liefde, relatie, werk, blokkades, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik ben als enige in Nederland gespecialiseerd in het Egyptisch Waarzeggen. Ook voor coaching en magnetiseren.
Ik geef al bijna 20 jaar jaar met veel plezier cursussen en workshops.

Consulten en coaching

€40,- per 30 minuten
€50,- per 45 minuten
€60,- per uur

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

Contact en consulten